1. Općenito

Ecology108, poštuje privatnost svake osobe koja posjeti našu internetsku stranicu. Željeli bismo Vas obavijestiti o tome koje podatke Ecology108 prikuplja i kako se oni upotrebljavaju. Također ćete saznati i kako možete provjeriti točnost tih informacija te učiniti da tvrtka Ecology108 obriše te podatke. Prikupljanje, obrada i uporaba podataka provode se u skladu s propisima o zaštiti podataka zemlje u kojoj se nalazi nadležni resor za obradu podataka. Poduzimamo sve potrebne mjere za osiguranje sukladnosti.

Ova Izjava o privatnosti ne primjenjuje se na internetske stranice kojima se pristupa putem hiperlinkova na internetskim stranicama tvrtke Ecology108.

 

2. Obrada osobnih podataka

Podatke koji se odnose na određenu osobu prikupljamo isključivo u svrhu obrade i uporabe, ako dobrovoljno odlučite unijeti podatke ili na to date svoj izričiti pristanak. Time prihvaćate sljedeće uvjete uporabe.

Pri posjetu našoj internetskoj stranici određeni se podaci automatski pohranjuju na naše poslužitelje radi administracije sustava ili u statističke svrhe ili svrhe izrade sigurnosne kopije. Ti podaci obuhvaćaju naziv vašeg pružatelja internetskih usluga, u ponekim slučajevima IP adresu, inačicu softvera vašeg preglednika, računalni operativni sustav koji upotrebljavate za posjet stranici, internetsku stranicu koju koristite da biste posjetili našu stranicu i, ako se je primjenjivo, sve pojmove kojima ste se koristili u pronalasku naše internetske stranice. Ovisno o okolnostima, s pomoću tih se podataka mogu donijeti zaključci o određenim posjetiteljima naše internetske stranice. Međutim u tom se kontekstu ne upotrebljavaju osobni podaci. Ti se podaci upotrebljavaju isključivo pri anonimnim posjetima. Ako Ecology108 prenese podatke vanjskom pružatelju usluge, poduzet će se tehničke i organizacijske mjere koje jamče da se njihov prijenos odvija u skladu sa zakonskim propisima o zaštiti podataka.

Ako nam dobrovoljno pošaljete svoje osobne podatke, mi ih nećemo upotrebljavati, obrađivati ili prenositi izvan ograničenja koje nam dopušta zakon ili koje ste sami odredili u svojoj izjavi o pristanku. Nadalje, vaše ćemo podatke prenositi samo ako smo na to obvezani putem službenih ili sudskih naloga.

Bilo koje izmjene ove Izjave o privatnosti bit će obavljene na ovoj stranici. Tako se možete u svakom trenutku informirati o tome koje podatke pohranjujemo te kako prikupljamo i upotrebljavamo te podatke.

 

3. Sigurnost

Ecology108 će vaše podatke pohraniti na siguran način te će stoga poduzeti sve mjere opreza kako bi se spriječili gubitak, zlouporaba ili promjena podataka.

 

4. Osobni podaci djece

Ecology108 ne želi prikupljati podatke djece mlađe od 14 godina. Ecology108 će, po potrebi, na odgovarajućem mjestu djecu izričito upozoriti da ne šalju svoje osobne podatke tvrtki Ecology108. Otkriju li roditelji ili drugi zakonski skrbnici da je dijete pod njihovim nadzorom ustupilo osobne podatke tvrtki Ecology108, tražimo da nas kontaktiraju na adresu navedenu u nastavku ‏(vidi točku 6. u nastavku) ako te podatke treba obrisati. Potom ćemo poduzeti mjere da se ti podaci obrišu bez odgode.

5. Kolačići

Ukoliko želite znati više o kolačićima ove stranice, posjetite link Cookie- Policy

 

6. Internetsko praćenje

(1) Ova aplikacija koristi Google Analytics, uslugu analiziranja tvrtke Google Inc. (“Google”). Softver sadrži oznaku koja omogućuje Google, usporediv s funkcijama kolačića, analizirati vaše korištenje web stranice. Na Ecology108 računu, Google koristi te podatke kako bi analizirao opće korištenje aplikacije na temelju podataka, te kako bi generirirao izvješća o aktivnostima aplikacija I kako bi pružito dodatne usluge Ecology108 koje se odnose na korištenje aplikacija ili korištenje interneta. Google prvi skraćuje vašu IP adresu u državama članicama Europske unije ili u drugim državama članicama koje pripadaju Europskom ekonomskom području. IP-adresa koja se prenosi u tijeku primjene usluge Google Analytics nije povezana s drugim podacima Googlea.

Možete odbiti prikupljanja i pohranjivanja podataka za ubuduće. Dakle, kliknite na link i preuzmite deaktivaciju. U slučaju da preuzmete i instalirate ovaj dodatak će reći Java Script (ga.js.) da ne prikuplja nikakve informacije o web posjetima za ubuduće.

Kao alternativa, esp. tijekom pregledavanja na mobilnim uređajima, možete kliknuti na ovaj link i odbiti prikupljanje podataka za ubuduće (opt-out je postavljena samo za tu domenu, a za preglednik koji koristite u tom trenutku). U tom slučaju opt-out-kolačić će biti instaliran. Ako izbrišete kolačiće u pregledniku, morat ćete ponovo kliknuti na link.

Možete pronaći dodatne informacije o uslugama za praćenje usluge Google Analytics iz usluge za zaštitu podataka u Google Analytics: http://www.google.com/intl/de/policies/

(2) S DoubleClick koristimo uslugu koju pruža Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Montain View, CA 94043, za prikazivanje relevantnih oglasa za vas. U tu svrhu kolačići koriste da ne sadrže nikakve osobne podatke. Vaša IP adresa će se koristiti i za ove kolačiće. Kolačići DoubleClick koristiti pseudonim identifikacijski broj dodijeljen vašem pregledniku kako bi provjerili atraktivane oglase. To omogućava Googleu i njegovim partner stranicama prikazivati oglase na temelju prethodnih posjeta Ecology108-stranice ili drugih web stranica. Google prenosi i sprema podatke prikupljene iz DoubleClick kolačića na server.

Podaci se prenose samo na treće osobe u okviru zakonskih odredaba ili obrade ugovora podataka. Pristupom Ecology108-web stranici pristajete na uporabu navedenih podataka i prethodno opisane obrade od strane Googlea. Možete spriječiti kolačića pohranjene u Vašem izborniku. Ako se slažete s upotrebom kolačića u cjelini, ali ipak vam smeta korištenje kolačića DoubleClick, možete slijediti ovaj link i preuzeti i instalirati preglednik te deaktivirati uslugu DoubleClick Google.

 

7. Vaše želje i upiti / službenik za zaštitu podataka

Ecology108 će obrisati pohranjene podatke nakon isteka zakonski ili ugovorno određenog razdoblja pohrane ili ako isti više nisu potrebni tvrtki Ecology108. Naravno, u svakom trenutku možete zatražiti brisanje svojih podataka. Također imate pravo da u svakom trenutku povučete svoj pristanak na uporabu ili obradu vaših osobnih podataka u budućnosti. U tim slučajevima ili ako imate druge želje povezane s vašim osobnim podacima pošaljite e-mail ili pismo na sljedeću adresu:

Ecology108 d.o.o., Put od Fortica 38a, 51 000 Pula, Hrvatska

Kontaktirajte nas istim putem ako biste htjeli znati jesmo li o vama prikupili podatke i, ako je to slučaj, o kojim se podacima radi. Učinit ćemo sve što je u našoj moći da odmah udovoljimo vašim željama.