ECOLOGY108 

TKO SMO MI
Ecology108 d.o.o. je oživotvorenje naturalističkog duha istarskog poluotoka, zemlje natopljene duhovnom energijom, antičkom poviješću, kristalno čistim morem, plodnom crvenom zemljom, bijelim vapnencem i vegetacijom mediteranskog šipražja.  Duhovna energija čiste istarske prirode kreativna je matrica koncepcije proizvodnih linija koje je kreirala tvrtka Ecology108 d.o.o..  Naši proizvodi prigrlili su ekološki duh naslijeđen od naših očeva i duh novog doba ove ere velikih promjena u svijesti, s posebnom pažnjom na poštovanje svakog živog bića, bilo da se radi o životinjama, biljkama ili morskim i kopnenim ekosustavima.
 Drevna naturalistička mudrost u stručnim rukama naših kreatora proizvoda za čišćenje spojila je znanje o biljkama i kemiju materije.  Iz ove alkemijske kombinacije nastala su ekološka sredstva za čišćenje EcoBianco linije, bez okrutnosti, veganska, hipoalergena, s prirodnim mirisima eteričnih ulja koji potječu isključivo iz organske poljoprivrede s područja Mediterana.
 EcoBianco je projekt koji je rođen s dva primarna cilja: proizvoditi deterdžente s ekološki prihvatljivim duhom i značajnim dijelom prihoda financirati aktivnosti za razvoj ljudske savjesti, promicanje duhovnih vrijednosti i poštivanja svih živih bića, bilo ljudi, životinja ili biljaka.
 “Kad je barka bez timuna (kormila) grdo joj se piše”
 (stara istarska izreka)
Put bez duhovnih smjernica jest kao čamac bez kormila. Poštivanje božanske prirode svakog stvorenja je otkrivanje vječne i radosne duše u svim srcima.
 Otkrijte sve proizvode koje je kreirala tvrtka Ecology108 s konceptom holističkog ekološkog načina života.
KONTAKT INFO

Ecology 108 d.o.o.
Put od Fortica 38a
52100 Pula, CROATIA
Email: info@ecology108.com

OIB: 29685210498