Glavne karakteristike proizvoda, način uporabe, cijene, posebne akcije i pogodnosti, načini plaćanja i dostave vrijede u trenutku zaključene narudžbe. U sve cijene je uračunat PDV. U slučaju promjene roka dostave ili bilo koje druge važne okolnosti za izvršenje narudžbe, odmah će Vas obavijestiti agenti iz pozivnog centra.

Proizvodi na zalihi bit će Vam dostavljeni u roku 1 do 14 dana od dana potvrđene narudžbe, a o roku dostave za proizvode koje je potrebno dodatno naručiti obavijestit će Vas na vrijeme prodajni agent.

Cijena proizvoda u koju je uključen iznos PDV-a i trošak poštarine vidljivi su u košarici za kupnju i prije nego zaključite narudžbu. Sve ove informacije o Vašoj elektronskoj narudžbi primit ćete i elektronskim putem, na elektronsku adresu koju ste naveli u košarici za kupnju pri unosu podataka prilikom zaključivanja narudžbe. Ukoliko ne primite ovu obavijest, postoji mogućnost da ste unijeli pogrešnu adresu svoje elektronske pošte. U tom slučaju Vas molimo da nas kontaktirate na: info@ecology108.com ili telefonski broj 000 000 000 kako biste provjerili je li narudžba zaprimljena.

Ukoliko niste sigurni kako izvršiti kupovinu, slobodno nas nazovite na broj 000 000 000 i pomoći ćemo Vam u procesu kupovine.

Ukoliko želite vratiti proizvod, to možete učiniti u roku 14 dana od dana primitka proizvoda. Detaljnije informacije o povratu i zamjeni proizvoda pročitajte dolje, pod točkom 3.

Povrat proizvoda. Uvjeti pod kojima možete vratiti proizvode su navedeni su u točki 3 i Uvjetima poslovanja, ali Vas molimo da nas prije povrata nazovete na broj telefona 000 000 000 kako bismo Vam objasnili postupak vraćanja proizvoda.

Dostava proizvoda se naplaćuje, sa uključenim troškovima pakiranja, pri preuzimanju proizvoda.

Cijena dostave ovisi o odabiru dostave. Ako proizvod imamo na zalihama, dobit ćete ga u roku 2-6 dana od dana zaključene narudžbe ovisno o vašoj lokaciji. Ukoliko Vam zbog neplaniranih okolnosti naručeni proizvod ne možemo isporučiti u navedenom vremenskom periodu, kontaktirat će Vas prodajni agent koristeći kontakt podatke koje ste naveli pri naručivanju.

Naručeni proizvod plaćate prilikom dostave, pri preuzimanju paketa u dostavnom centru Hpexpresa, preko banke (virmanom) ili PayPal uslugom, ovisno o Vašem izboru.

Ukoliko niste zadovoljni naručenim proizvodom, imate ga pravo vratiti uz predočenje računa. Povrat novca u visini vrijednosti proizvoda izvršit ćemo Vam u roku 30 dana od dana primitka proizvoda poštanskom uputnicom na Vašu kućnu adresu ili uplatom na Vaš žiro račun.

Rokovi unutar kojih kupac može vratiti proizvod i dobiti povrat novca:

15 dana od dana primitka proizvoda za koji pri preuzimanju utvrdite da ne odgovara očekivanjima prema izvršenoj promidžbi
u roku 8 dana od dana utvrđene mane proizvoda pri korištenju proizvoda

Postupak vraćanja proizvoda:

Proizvodi koje vraćate, moraju pri povratu biti potpuno neoštećeni i u nepromijenjenoj količini, te u originalnoj ambalaži.

Možete ga poslati poštom nanašu adresu ili ga možete osobno odnijeti na istu adresu (radno vrijeme: pon – pet: 9:00 – 16:00). Ukoliko proizvod šaljete poštom, poslat ćete ga na svoj trošak. Nakon zamjene, novi proizvod poslat ćemo na Vašu kućnu adresu, na naš trošak.

Važna napomena: Ako želite reklamirati, zamijeniti ili vratiti proizvod, uz njega obavezno morate imati račun.

Za sve dodatne informacije možete nas kontaktirati na broj: 000 000 000

U slučaju odustajanja od narudžbe napravljene na internetskim stranicama www.ecology108.com kontaktirajte nas:

• na broj telefona: 000 000 000
• na e-mail adresu: info@ecology108.com

Ukoliko ste odustali od narudžbe u trenutku u kojem je paket s naručenim proizvodom već poslan, niste ga dužni preuzeti, ali ste dužni podmiriti troškove dostave proizvoda.

Naši proizvodi trenutno su dostupni samo kupcima iz Republike Hrvatske.